ZenT

Kun je niet echt tekenen, maar maak je regelmatig krabbels en kleine tekeningetjes in de marges van notities? Of heb je last van stress en ben je op zoek naar een leuke manier om je gedachten even stil te zetten? Of misschien ben je gewoon graag creatief bezig met potloden en stiften? ZenT tekenen is echt iets voor jou!

ZenT tekenen is een vorm van meditatie door het tekenen van patronen. Er is geen goed of fout. De getekende patronen worden gecombineerd en zo ontstaat een mooie, zelfgetekende kleurplaat.

Ik geef cursussen van 3 lessen voor beginners.

In mijn ZenT cursus leer je:

  • Intuitief tekenen;
  • tekenen met bestaande patroontjes;
  • effecten met schaduw en kleur;
  • diepte en samenhang.

Uiteindelijk maken we een werkstukje van onze tekening, in de vorm van een schilderijtje, een sieradendoosje, of iets anders in overleg. Materialen mag je zelf meebrengen of kun je bij mij kopen.

Bent u gastvrouw/-heer voor een familiedag of collega-uitje? Of zoekt u een activiteit om uw bijeenkomst met vriend(inn)en in te vullen? Ook dan bent u op het juiste adres.

Ik bied namelijk ook een leuk avondvullend programma aan in de vorm van een workshop op jouw gekozen locatie.

Klik op contactpagina, vul je gegevens in en ik maak voor u een persoonlijk programma waarin we gaan tekenen. En het leukste is: ik kom bij u thuis. U zorgt enkel voor een hapje en drankje.